Stedendriehoek

Leuke manieren om je bedrijf te promoten

Als bedrijf wil je ongetwijfeld dat zoveel mogelijk klanten jou weten te vinden. Daarom is het belangrijk dat je jouw onderneming onder de aandacht brengt. Tegenwoordig heb je hier talloze mogelijkheden voor. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren. Als gevolg van deze advertentie(s) kunnen mensen contact met jou opnemen. Toch is adverteren niet voor iedereen geschikt. Wil jij jouw bedrijf op een andere manier promoten? Wij helpen je hier in onderstaande tekst een handje bij.

1. Koop bedrukte pennen
Een bedrijf promoten brengt vrijwel altijd kosten met zich mee. Toch hoeft het niet duur te zijn. Wil je jouw bedrijf voor weinig geld promoten? Laat dan pennen bedrukken met de naam en het logo van jouw bedrijf. Bedrukte pennen kun je weggeven bij bestellingen, maar ook uitdelen op beurzen. Waarom pennen bedrukken een goede keuze is? Omdat de meeste pennen tijdens hun leven meerdere gebruikers hebben. Hierdoor komen er verschillende mensen in aanraking met jouw bedrijf en dat kan je maar zo nieuwe klanten opleveren.

2. Laat jas(sen) bedrukken
Veel bedrijven zetten bedrukte pennen in als promotiemiddel. Doordat dit artikel veel gebruikt wordt, vinden sommige ondernemers het wat saai om deze uit te delen. Wil jij weleens iets anders? Dan is een jas bedrukken een optie. Jij kunt bijvoorbeeld jassen voor jouw personeel kopen en deze bedrukken met de naam en het logo van jouw bedrijf. Daarnaast zien we soms dat bedrijven jassen van bijvoorbeeld een sportvereniging sponsoren. De teams van deze vereniging komen op verschillende plaatsen, waardoor de bekendheid van jouw bedrijf groter wordt.

3. Voorzie voertuigen van reclame
Gebruik je bedrijfsvoertuigen om bijvoorbeeld producten te bezorgen? Dan kun je deze voertuigen inzetten om jouw bedrijf te promoten. Hoe? Door ze te voorzien van reclame. Kies bij voorkeur voor een kleurrijke, opvallende reclame. Door dergelijke reclame valt jouw bedrijfsauto altijd op bij andere weggebruikers. Laat daarom niet alleen jouw naam en logo aanbrengen, maar laat de auto’s in de kleur van jouw huisstijl wrappen. Vergeet niet contactgegevens aan te brengen op het voertuig. Zodoende kunnen geïnteresseerden direct contact met jouw opnemen.