112

Gewonde bij ongeluk Wenum Wiesel

Een jongeman is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Zwolseweg in Wenum Wiesel. De jongeman is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond de klok van half twaalf op de Zwolseweg tussen Apeldoorn en Vaassen. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de controle over het stuur kwijt en kwam in de slip terecht. De jongeman ramde een lantaarnpaal omver en belandde in de berm. De auto waar hij in reed raakte fors beschadigd.

De hulpdiensten waren vlak na de aanrijding snel ter plaatse. Zij hebben de jongeman nagekeken en behandeld in de ambulance waarna zij hem voor verdere behandeling hebben meegenomen naar het ziekenhuis.

De auto, zal door een berger afgesleept worden. De auto zal total los worden verklaard gezien het dak volledig is ingedeukt aan de achterzijde. Dat betekent dat zijn tante haar auto niet meer terug gaat krijgen. Hij reed namelijk in de auto van zijn tante.

De toedracht van het ongeluk is onbekend. De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen maar doen verder geen onderzoek.

De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan de lantaarnpaal.