112

Auto zwaar beschadigd na ongeluk op A1 bij Radio Kootwijk

RADIO KOOTWIJK – Bij een ongeluk op de A1 tussen Kootwijk en Apeldoorn is ter hoogte van tankstation Lucasgat, een auto zwaar beschadigd geraakt. De inzittenden  zijn ter plaatse nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel. 

Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg, reed een verkeersbord omver, die de afrit naar het tankstation aanduid, reed vervolgens tientallen meters door de berm en kwam uiteindelijk met flinke schade op de vluchtstrook tot stilstand. De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen, naast meerdere politiewagens werden er ook twee ambulances aangestuurd. Dit omdat er in de auto meerdere mensen zouden zitten, waaronder kinderen. Iedereen is nagekeken door het ambulancepersoneel maar voor zover bekend hoefde er uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis. 

De zwaar beschadigde auto wordt momenteel door een berger afgesleept. Rijkswaterstaat gaat zich bekommeren omtrent de schade aan het verkeersbord, zodat deze zo snel mogelijk herstelt wordt. 

De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk. Agenten doen daar nog onderzoek naar.