112

Motorrijder gewond na valpartij Laan van Malkenschoten Apeldoorn

Een motorrijder is maandagochtend gewond geraakt bij één eenzijdig ongeval op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde rond 09.00 uur ter hoogte van Centraal Beheer Achmea. Twee ambulances en politiewagens kwamen ter plaatse. Toevallig voorbijkomende politieagenten verleende eerste hulp in afwachting van de ambulances en hun collega’s, toen deze ter plaatse kwamen namen deze de zorg van de gewonde motorrijder over. 

De man was onderweg naar zijn werk. De man bleek vanaf de Laan van Malkenschoten, links af te willen slaan het terrein van Centraal Beheer op maar ging door nog onbekende redenen onderuit. De man was onderweg naar zijn werk. De man raakte dusdanig gewond dat hij per ambulance moesten worden overgebracht naar het Gelre ziekenhuis. Vanwege het ongeval was een deel van de Laan van Malkenschoten afgesloten. Het verkeer werd langs het ongeval geleid. De motor van de man raakte fors beschadigd en wordt tijdelijk bij Centraal Beheer gestald en zal op een later moment worden opgehaald.