Vacatures

Machine Operators (3- en 5 ploegendienst)

“Wij zijn op zoek naar gedreven en kwaliteitsbewuste Machine Operators die willen werken in het mooiste machinepark van Apeldoorn.”

Over ITS
ITS is Europees marktleider als producent van huishoudelijke verpakkingen. Van aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie tot en met bakpapier, braadzakken, boterhampapier en koffiefilters. Je hebt onze producten vast in je keukenla liggen, maar ooit geweten dat dit in Apeldoorn wordt geproduceerd?

In onze hypermoderne en innovatieve fabriek in Apeldoorn produceren wij voor tal van Europese supermarktketens en groothandels. Vanuit een eigen warehouse met uitgebreide opslagcapaciteit levert ITS uit voorraad aan afnemers in geheel Europa. Wij zijn een solide familiebedrijf met korte lijnen. Zowel productietechnisch als logistiek stellen wij ons flexibel op om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Over de functie
Je bent verantwoordelijk voor het juiste verloop van het proces op de meest moderne wikkel- en verpakkingsmachines. Je zorgt ervoor dat de machines zo effectief en efficiënt mogelijk draaien. Je bereidt orders voor, bouwt machines om en stelt ze af. Storingen los je in principe zelfstandig op. Voor complexere storingen, schakel je collega’s van de technische dienst in. Je bewaakt de kwaliteit, signaleert afwijkingen en komt zo nodig direct in actie. De kwaliteit van de producten staat altijd voorop! Omdat onze producten in aanraking komen met voedsel, werken wij volgens strenge eisen en voeren we al onze werkzaamheden uit op een efficiënte veilige en hygiënische wijze conform diverse Europese regelgevingen. Je werkt nauw samen met je collega’s in de ploeg, de technische dienst en logistiek.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een MBO-3 werk- en denkniveau.
  • Je hebt de bereidheid om jezelf te ontwikkelen.
  • Je hebt technische aanleg of een technische hobby bijv. het sleutelen aan je scooter of aan auto’s.
  • Je werkt netjes en secuur.
  • Je bent gedreven en denkt altijd actief mee hoe dingen beter kunnen.
  • Je bent zelfstandig en kunt ook goed in een team samenwerken.
  • Je bent bereid de mouwen op te stropen.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Een uitstekend marktconform salaris en 35% ploegentoeslag.
  • Een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Een actieve personeelsvereniging, die activiteiten organiseert voor jou als medewerker, maar ook voor je gezin. We zijn immers een familiebedrijf.
  • Korting op je sportschool lidmaatschap, wat oploopt tot 40-50% korting op je lidmaatschap. We vragen immers dagelijks een topprestatie van je.

Ben jij de ideale kandidaat? Dan wil je deze kans niet missen en reageer. Wil je eerst nog meer informatie dan kun je doordeweeks contact opnemen met Marieke Rijkse (HR-adviseur) 0555416426. Je kunt je sollicitatie en/of motivatiebrief direct mailen naar m.rijkse@itsfoil.nl.