Stedendriehoek

Wordt ’t Spul(t) Vereniging van het jaar?

ZUTPHEN – “Het is bijna niet te geloven, maar dweilorkest ’t Spul(t) en jeugddweilorkest kleintje Spul(t) staan zowel in eigen gemeente, in de provincie Gelderland en zelfs landelijk bovenaan bij de verkiezing Vereniging van het jaar.”

“Onze groeiende muziekvereniging, met een hedendaags repertoire en vooral onderscheidende manier van muziek maken, optreden en les geven heeft zich onder het motto ‘niet geschoten altijd mis’ opgegeven voor vereniging van het jaar.” Om deze titel in de wacht te slepen is het nodig dat mensen gaan stemmen op hun vereniging naar keuze. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse prijzen te verdienen.

Stemmen op ’t Spul(t)
Om deze verkiezing te winnen roept ’t Spul(t) nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op de website lees je het unieke verenigingsverhaal van ’t Spul(t) en kleintje Spul(t), waarmee ze zich genomineerd hebben.

De verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Vorig jaar stond kleintje Spul(t) al in de schijnwerpers door het winnen van de felbegeerde Prins Bernhard Cultuurfonds bokaal. Zij ontvingen deze voor hun eigentijdse en onderscheidende manier van muziek maken, jeugd boeien, opleiden, zelfvertrouwen geven en vooral met plezier samen laten spelen en optreden.

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. “Ga naar www.verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op ’t Spul(t).” Volg de verkiezing via: Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Meedoen?
“Wil jij ook muziek maken bij deze leuke club? Kom dan gerust eens langs op de woensdagavond in het ETP-gebouw. Ook al kun je nog geen noot lezen of instrument bespelen, maar word je wel enthousiast?
Kom!” www.t-spult.nl