Winacties

Win kaarten voor Gin Event

ZUTPHEN – Op zaterdag 14 april vindt in Zutphen het eerste Gin Event van Oost-Nederland plaats onder de naam Gin Underground. Het evenement wordt georganiseerd door MixxiM Club & Cocktails, in samenwerking met eetcafé Uffie’s.

Gin Underground is het evenement waarbij men in een sfeervolle gewelvenkelder een zeer ruim aanbod van Gin kan proeven. Ook worden er heerlijke Gin Tonics gemaakt met elk eigen specifieke smaken. “Alleen de beste Tonic wordt gebruikt, zodat de smaak van de Gin het beste tot zijn recht komt”, vertelt Anton Menkveld. De toegangskaart geeft recht op drie consumpties; dit kunnen drie Gin Tonics zijn, maar u mag er ook een heerlijk gerecht voor halen. “En als u nog graag meer wilt proeven, dan kunnen wij zo op uw toegangskaart een stempel zetten, voor elke consumptie, die u bij het verlaten kunt afrekenen.”

Er zijn op die zaterdag twee sessies: de Gin Underground Daybreaker van 14.30 tot 18.30 uur en de Gin Underground Lounge van 19.30 uur tot middernacht. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.ginunderground.nl. Lezers die een toegangskaart willen winnen kunnen een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net. Dit kan tot vrijdag 13 april 12.00 uur.