Stedendriehoek

Wie zet jij in het licht?

BRUMMEN/EERBEEK/TWELLO – In de Bibliotheken Brummen, Eerbeek en Twello staan, net als vorig jaar, van 6 tot en met 24 december een ‘Joris Kerstboom’.

Deze bijzondere kerstboom is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen en daarmee in het licht te zetten. In de bibliotheek kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Bij de kerstboom in de Bibliotheken Brummen, Eerbeek en Twello is vanaf 6 december de mogelijkheid om een mooie kerstgedachte voor iemand in de boom te hangen. De bibliotheekbezoeker kan een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. En dit begint voor iedereen bij de vraag, die Joris Linssen stelt: Wie zet jij in het licht?

Gesprek tijdens de kerst

Het ophangen van de foto’s en kerstwensen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. De kerstboom wordt zo een ontmoetingsplaats voor mensen en dit is erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst.