Stedendriehoek

Wandeling op landgoed

EERBEEK – Om het landgoed Huis te Eerbeek in rustig tempo te ontdekken, nemen de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen belangstellende wandelaars graag mee op vrijdag 25 oktober. Deze wandeling is speciaal bedoeld voor wie niet van lange wandelingen houdt en toch graag een ommetje wil maken.

Er wordt in rustig tempo gewandeld over goed begaanbare paden. Huis te Eerbeek kent een lange geschiedenis en het landgoed herbergt enkele bijzonderheden. Gedurende een korte wandeling over redelijk begaanbare paden vertellen de boswachters over de omgeving en het verleden. Ook brengt het gezelschap een bezoek aan de watermolen, met een korte demonstratie hoe vroeger olie werd geslagen uit beukennootjes.

De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats van restaurant-grand café De Korenmolen, Kanaalweg 3 Eerbeek. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Deelname kost 5 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen mogen gratis mee op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling dient contant op locatie te gebeuren (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren is niet nodig. Voor meer informatie: www.glk.nl/activiteiten, Chris Holtslag (06-47368561) of Herman Heskamp (06-16862394).