Stedendriehoek

Viva la vitaliteit

WARNSVELD – Na een bruisende start in het nieuwe jaar is er opeens de januari-blues… Voor velen helaas heel herkenbaar: het gevoel dat je energie alweer helemaal op is, terwijl het nieuwe jaar pas net begonnen is. Je slaapt bijvoorbeeld slecht, piekert veel of wordt vaak moe wakker. Of je hebt je ingehouden tijdens de feestdagen en elk dieet al geprobeerd en het lukt maar niet om af te vallen. Al kun je je ook belemmerd voelen door aanhoudende fysieke klachten als hoofdpijn, gewrichtspijn, buikpijn of huidproblemen.

“Precies daarvoor is het ‘Open Huus’ van het HeelHuus en Optisport bedoeld: viva la vita-liteit”, vertelt Tina Visch. Op zondag 20 januari van 11.00 tot 16.00 uur staan de deuren van de beide vitaliteitspartners tegelijkertijd wijd open. “Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je kennismaken met alle keuzes die je hebt om in balans te komen, te genezen en/of gewoon gezond(er) te worden. Op de open dag kun je niet alleen enthousiaste en bevlogen nieuwe mensen ontmoeten, maar ook direct spreken met fysiotherapeuten, behandelaars, coaches en trainers. Je kunt er meedoen met uiteenlopende mini-workshops, lezingen en trainingen, zoals ademtherapie, massage, Schüssler celzouten, energie & bewustzijn, hormonen in balans, rugfit, pilates, kidsfit, mindfulness, acupunctuur en Chinese kruidengeneeskunde.”

Of neem gewoon een kijkje in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes. Daarnaast zullen (h)eerlijke hapjes, sapjes en soepjes niet ontbreken, terwijl er ook gezellig rondgesnuffeld kan worden bij een vitale verzameling boeken en recepten en diverse andere goede en gezonde leefstijlproducten. Deze zullen worden verzorgd door in ieder geval Groente & Fruit Warnsveld (sap en soep), Gall&Gall Warnsveld (olijfolie), Lydia Lingerie (sportbeha’s), Houx Sport (sportkleding), Running Center Zutphen (sportschoeisel). 

Samenwerkende buren
“Sinds 2016 wordt volop samengewerkt tussen de ‘beide buren’ Optisport en het HeelHuus, tegenover Winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Op een tweetal dagen is er een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur door een fysiotherapeut van het Heelhuus. Gewoon zonder afspraak en voor iedereen, wel of geen lid van Optisport, wel of niet in behandeling bij het HeelHuus.” 

Kijk voor een actueel overzicht en aanvullende informatie op www.heelhuus.nl/opendag en www.optisport.nl/healthclubwarnsveld