Stedendriehoek

Tas toont persoonlijkheid

ZUTPHEN – Vanaf donderdag 26 april exposeert Marina Maas met tassen bij Kunst op de Hoek, Frankensteeg 9 in Zutphen.

Eigenzinnig en karaktervol, dat zijn de kenmerken van de exclusieve tassen van Marina Maas. Met de opleiding Fashion Design aan Artez is Marina niet alleen als tasontwerper, maar ook als beeldend kunstenaar gefascineerd door een krachtig lijnenspel en spannende kleurcombinaties. Marina ontwerpt en maakt haar tassen voor de vrouw die weet wat ze wil, voor wie haar tas een accessoire is die haar persoonlijkheid laat zien. Voor wie design, authenticiteit en kwaliteit belangrijk is, maar ook een zekere eigenzinnigheid met een knipoog naar de gevestigde orde. 

Design en functionaliteit vinden elkaar in haar collectie van handgemaakte, leren tassen en accessoires.  Uitgevoerd in subtiele kleurcombinaties of juist gewaagde contrasten en altijd met veel oog voor detail. Verrassend, speels soms, maar altijd elegant en authentiek.

Op zaterdag 28 april vanaf 15.00 uur is Marina Maas zelf aanwezig bij Kunst op de Hoek. Onder het genot van een drankje en hapje wil zij graag wat meer vertellen over haar tassen.