Stedendriehoek

Stoffen in alle maten en kleuren

ZUTPHEN – Op dinsdag 2 oktober vindt in de Hanzehal het Stoffen Spektakel plaats. De openingstijden zijn 09.30 tot 16.30 uur en de toegang is gratis. “Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil; kortom, alles op het stoffengebied kunt u hier vinden”, vertelt de organisatie.

“Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!” De verhuizing van Apeldoorn naar Zutphen heeft te maken met de Americahal die niet meer beschikbaar is. “De Hanzehal ligt dichtbij het station en is daarmee prima bereikbaar met het openbaar vervoer.”

Op het Stoffen Spektakel wordt er door een regionale Bernina naaimachinedealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Modevakscholen zijn aanwezig om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding. “Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u vertrekt, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.” Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl