Stedendriehoek

Sterre wacht niet tot ze groot is

ZUTPHEN – Het uit Zutphen afkomstige multitalent Sterre Koning (16) presenteert komend najaar haar boek ‘Sterre. Waarom wachten tot je later groot bent?!’.

Sterre is hot! Ze is zangeres, presenteert, acteert, danst, speelt gitaar, is succesvol YouTuber en model. Via haar eigen YouTube-kanaal en Instagram houdt ze haar ruim 285.000 fans op de hoogte van haar leven. En dat alles naast vier havo.

In dit boek geeft Sterre een persoonlijke inkijk in haar leven en inspireert ze haar fans om ook hun dromen na te jagen. Ze vertelt openhartig over haar carrière en bekendheid en de ups en downs die daarbij horen. Het gaat over keihard werken en genieten, over de dingen die je niet ziet op de sociale media, over dicht bij jezelf blijven als de hele wereld iets van je wil, over liefde en geloof, over mode en hippe feestjes én baaldagen. Het is veel meer dan een boek over Sterre zelf; het is een prachtig uitgevoerd, bijzonder verhaal, inclusief veel praktische tips, dat veel jonge meiden zal inspireren, uitdagen, helpen en urenlang vermaken. Voor meer informatie, zie de website: www.sterrekoning.nl