Stedendriehoek

Sportieve start schooljaar

ZUTPHEN – Op woensdagmiddag 2 oktober wordt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld op de accommodatie van korfbalvereniging KVZ. Basisscholen uit Zutphen en Warnsveld kunnen tot en met 13 september de teams opgeven om mee te doen. Het toernooi begint om 13.30 uur. Rond 18.00 uur worden de prijzen uitgereikt.

De scholen zijn ook in Zutphen en Warnsveld weer begonnen. Meedoen aan het schoolkorfbaltoernooi past heel goed in een leuke start van het nieuwe schooljaar. Elk jaar is het schoolkorfbal een sportief, gezellig en druk bezocht toernooi, waar kinderen en ouders veel plezier aan beleven.

Ook dit jaar worden voor de deelnemers uit groep 5 en 6 vooraf weer twee trainingen verzorgd door vrijwilligers van KVZ. Leuk voor de kinderen om te oefenen met de regels, het gooien en het schieten op de korf. De trainingen vinden plaats op maandagavond 23 en 30 september van 18.30 tot 19.30 uur.

Voor leerlingen uit groep 5 en 6 is geen limiet gesteld voor het aantal teams dat kan deelnemen. Per school kunnen maximaal twee teams worden opgegeven met leerlingen uit groep 7 en 8. Inschrijven kan via e-mail: schoolkorfbalzutphen@gmail.com.