Sport

Trainers selectie KVZ blijven volgend seizoen

ZUTPHEN – Hoofdtrainer Erik Wolsink blijft ook volgend seizoen samen met Marike van Triest de selectie van korfbalvereniging KVZ trainen. Dat zijn het bestuur van KVZ en de trainers met elkaar overeen gekomen.

Het bestuur van KVZ is heel content met de manier waarop Erik Wolsink en van Marike van Triest het trainen en coachen aanpakken. Vanaf het begin hebben ze niet alleen geïnvesteerd in de individuele spelers, maar ook veel  in de teamontwikkeling. Er staat nu een hechte groep met een positieve sfeer. Ze zijn bereid hard voor en met elkaar te werken en beleven zichtbaar veel korfbalplezier samen. Tegelijkertijd zijn ook de prestaties al boven verwachting en dat is mooi mee genomen. Zowel op het veld als in de zaal doen KVZ 1 en 2 bovenin mee.

Er is veel beweging in de korfbaltrainerswereld. Toch is het tot grote tevredenheid van het bestuur gelukt om Erik Wolsink en Marike van Triest volgend seizoen voor KVZ te behouden.  Het bestuur hoopt ook de rest van de staf en de groep spelers bij elkaar te kunnen houden. Daar is genoeg talent en bevlogenheid aanwezig om de groei volgend seizoen door te zetten.

Tags: