Stedendriehoek

Sneak previews nieuwbouw tijdens woonevent

ZUTPHEN – Tijdens het woonevent op dinsdag 19 november in Zutphen kunnen belangstellenden voor het eerst kennismaken met een nieuw platform voor nieuwbouwprojecten in de regio: Nieuw Wonen Stedendriehoek. Dit woonevent vindt plaats van 17.30 tot 20.30 uur bij CILO op woonboulevard Eijerkamp in Zutphen. De toegang is vrij.

Wie belangstelling heeft voor een nieuwbouwwoning, mag het woonevent niet missen. Er worden circa twintig nieuwbouwprojecten gepresenteerd uit onder meer Zutphen, Eefde en Deventer en men kan een ‘sneak preview’ krijgen van plannen in Zutphen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om inspiratie op te doen voor de inrichting in de nieuw ingerichte VT Wonen Studio’s bij CILO (bekend van televisie). De bezoekers worden bovendien getrakteerd op een goedgevulde goodiebag.

Het platform voor de Stedendriehoek wordt samen met dat voor de Achterhoek gelanceerd, in navolging van het succes in Twente, waar al sinds anderhalf jaar een vergelijkbaar platform actief is. Op de website www.nieuwwonenstedendriehoek.nl is het nieuwbouwaanbod in de regio van de makelaarskantoren Thoma Post en Ten Hag te zien. Nieuw Wonen Stedendriehoek ziet dit aantal graag aangevuld worden met nieuwbouwprojecten van gemeenten en collega-makelaars.

Overzicht en invloed
Op het platform zullen zowel actuele als toekomstige projecten worden gepresenteerd. Zo biedt het woningzoekenden een praktisch en uitgebreid overzicht, voor projectontwikkelaars is het platform tegelijkertijd een handvat om de interesse te peilen voor locaties, woningtypes en prijsklassen. Ludan Schmid van Nieuw Wonen Stedendriehoek: “Daardoor hebben woningzoekenden ook invloed op de nieuwbouwplannen in de regio. Doordat Nieuw Wonen de woonwensen van nieuwbouwzoekers kent en deze onder de aandacht brengt van projectontwikkelaars en gemeenten, kan beter worden ingespeeld op de actuele vraag, wat de basis is voor vraaggerichte nieuwbouwontwikkeling.”

Belangstellenden die op de hoogte willen blijven, kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven op het platform. Zie ook: www.nieuwwonenstedendriehoek.nl