Stedendriehoek

Shoppen, smullen en swingen

ZUTPHEN – Dé waardige vervanger van Pasar Americahal Apeldoorn is op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei het Pasar Festival Djempol in de Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2 te Zutphen.

“Reis met het hele gezin door hét Oosterse avontuur vol beleving, waar alle leeftijden en culturen elkaar ontmoeten in een sfeervolle mix van Oost en West. Iedereen is welkom op dit driedaagse tropische evenement met een grote Oosterse markt, heerlijk Aziatisch eten en top-entertainment”, aldus de organisatie. “Selamat Datang, ofwel: van harte welkom bij de meest onderscheidende Pasar van Nederland in aankleding, opzet, sfeer en beleving!”
De openingstijden van de Pasar zijn: vrijdag 4 mei (Pesta Maluku Friday) van 13.00 tot 23.00 uur, zaterdag 5 mei (Saturday Night Fever) van 12.00 tot 23.00 uur en zondag 6 mei (Rock ‘n Rollin Sunday) van 12.00 tot 20.00 uur.
Optredende artiesten op vrijdag zijn zanger Jimi Bellmartin, de bands Alley & FriendzZ en Gazooth, zangeres Francis Parr en een Oosterse dansgroep. Op zaterdag treden voor het voetlicht het duo Shanelle & Gaston, de bands Relight en Bad Habit, dansgroep Maeva, de Kempo Kuntao show en – als hoofdact van 20.45 tot 21.30 uur – zangeres Berget Lewis. Zondag zorgen de bands Blue Velvet en Affinity, dansgroep Orchidee en zanger Harold Verwoert voor het entertainment.
Een dagticket kost €7,-, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang (maximaal twee kinderen per verplichte volwassene). Bezoekers kunnen gratis parkeren en gratis gebruik maken van de toiletten. Pasar Festival Djempol is een rolstoelvriendelijk evenement en (uitsluitend) hulphonden zijn toegestaan. Bij de kassa’s is pinnen niet mogelijk. Voor meer informatie, zie de website www.pasarfestival.nl