Stedendriehoek

Schitterende en inspirerende film

ZUTPHEN – Op vrijdag 8 november zijn alle vrouwen van Zutphen en omgeving welkom om te komen kijken naar de prachtige film I’m not ashamed. De rolprent wordt vertoond op de benedenverdieping van de Emmanuelkerk aan de Gerard Doustraat 80a in Zutphen. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de film start om 20.00 uur.

I’m not ashamed is het inspirerende verhaal van Rachel Scott (zie foto), leerlinge op Columbine High School. Ze was – slechts 17 jaar oud – het eerste dodelijke slachtoffer bij de schietpartij daar, twintig jaar geleden. De film is gebaseerd op haar eigen woorden, uit het dagboek dat ze bijhield. Het verhaal laat zien dat Rachel oog had voor mensen die niemand anders zag staan, maar ook worstelde met de vragen van het leven. Ze koos ervoor om de liefde van Jezus te delen met de mensen om haar heen, inclusief haar moordenaars…. Inmiddels heeft haar verhaal miljoenen mensen geraakt. Haar wens om het verschil te maken, is zo op een bijzondere manier uitgekomen.

Deze filmavond wordt verzorgd door Het Schitterteam, een team van christenvrouwen dat samen een aantal keer per jaar een ‘Schitteravond voor vrouwen’ organiseert. De ene keer is er een spreekster over een bepaald thema, de andere keer zijn er allerlei leuke workshops en deze keer is er dus een filmavond.

De toegang is gratis, wel wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Reserveren kan via e-mail: schitteravond@egzonline.nl