Stedendriehoek

Prachtige beloningvoor Kindernet

ZUTPHEN/WARNSVELD – Kindernet de Bloementuin is op een fantastische derde plaats geëindigd in de categorie ‘Beste kinderopvang Gelderland’.

“Deze nominatie heeft Kindernet te danken aan de positieve waardering van de ouders. Zij hebben gezien en ervaren dat onze medewerkers de kinderen een enorm warm hart toedragen”, vertelt Sanne de Vries. “Tijdens de grote uitreiking bij de Apenheul in Apeldoorn hebben wij van de 28 kinderopvanglocaties die meededen in deze categorie, een zeer mooie derde plaats weten te bemachtigen. Dit is iets waar wij ontzettend trots op zijn. Met een prachtige 8,8 als cijfer is dit een supercadeau; het laat zien dat waar wij voor staan, wij ook echt uitdragen.”

Kindernet staat voor kleinschalige, flexibele opvang op maat waarbij het gezin centraal staat. Dit maakt onder andere Kindernet zo bijzonder. In de dagelijkse zorg voor de kinderen staat het unieke van ieder kind centraal en vervullen de leidsters de rol van mede-opvoeder in het gezin. Een liefdevolle opvang waarin ieder kind gestimuleerd wordt tot het ontwikkelen van zijn eigen unieke talenten. Deze zorg die zo vanzelfsprekend is voor de leidsters, wordt nu beloond met de derde prijs voor beste kinderdagverblijf van Gelderland.