Stedendriehoek

Oude telefoons voor stichting Opkikker

Lever, net als Loek en Ties uit Zutphen, mobiele telefoons in voor de stichting Opkikker in de speciale box bij de Coop aan de Weg naar Laren. (Foto: Lionsclub Zutphen-Kattenhaven)

ZUTPHEN – Lions Nederland zamelt tot 31 januari 2020 oude mobiele telefoons in voor de stichting Opkikker. Ook Lionsclub Zutphen-Kattenhaven wil daarom zoveel mogelijk telefoons verzamelen. Oude en zelfs kapotte exemplaren kunnen tot 31 januari worden ingeleverd bij de Coop supermarkt aan de Weg naar Laren in Zutphen.

De aanstichter van deze actie is de Nederlandse Young Ambassador Jesse Mulder. Bij hem is op 31 december 2010 een tumor in zijn buik gevonden. Tijdens de zware behandelingen die volgden is de stichting Opkikker een grote steun geweest voor hem en zijn familie. De stichting steunt gezinnen met een ziek kind, door ze op de momenten dat het er echt toe doet te ontzorgen en de energie te geven door te gaan.

Sinds het weer beter met Jesse gaat, organiseert hij allerlei fondsenwervende acties voor de stichting Opkikker. Zo heeft hij al 34.000 telefoons opgehaald. Lions Nederland wil Jesse helpen door er nog 16.000 in te zamelen, en daar is elke hulp bij nodig.