Stedendriehoek

Open repetitieavond 5 september

ZUTPHEN – In het voorjaar van 2020 geeft popkoor Backcorner een eigen concert in het Stedelijk Lyceum in Zutphen. Er brengen liedjes uit de jaren ‘60 tot heden ten gehore gebracht. Omdat de mannenstemmen onderbezet zijn zoekt het koor enthousiaste mannen die het koor komen versterken. Op donderdag 5 september vindt er een open repetitieavond plaats.

Deelname kan als vast- of projectkoorlid. Backcorner is een gemengd koor uit Zutphen/Warnsveld met ruim 50 leden. “Wij staat voor kwaliteit en gezelligheid en treden regelmatig op. Het eerstvolgende optreden is op zondag 29 september tijdens het Chocoladefestival in Zutphen.”

“De open repetitieavond zal verlopen zoals een ‘gewone’ repetitie. Onderdelen zijn: inzingen, repeteren en oefenen van eenvoudige choreo. Natuurlijk is halverwege een pauze met gezelligheid en versnaperingen. Door op deze avond mee te komen zingen kun je alle onderdelen van het koor horen, zien, proeven en ervaren. De bladmuziek voor de repetitieavond is geregeld. Enthousiaste mannen worden van harte uitgenodigd te komen deelnemen.” Meer informatie vind je op www.backcornerzutphen.nl . Aanmelden via backcornerzutphen@gmail.com  mag, maar je kunt ook gewoon binnenlopen op donderdagavond 5 september (OBS de Scheperstee 2, van 20.15 – 22.15 uur.)