Stedendriehoek

Ontdekking The Voice

APELDOORN – Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn verzorgt vrijdag 5 juli het evenement Pop & Dance 2019. Vanaf 20.00 uur gaat de muziek aan bij het Stadscafé aan de Nieuwstraat, op het Leienplein en in de Kapelstraat. Op het Raadhuisplein wordt al om 17.00 uur afgetrapt door Tessa Belinfante, bekend van The Voice of Holland.

Bij eerder genoemde evenementen boften Bod en de zijnen natuurlijk met het schitterende weer, waardoor de bezoekersaantallen ‘sky high’ waren. “Daar gaan we voor vrijdag ook weer van uit. Lekker de zon op je knar, een drankje erbij en fijne muziek. We gaan tot 01.00 uur door en de toegang is vrij. Wat wil je nog meer?”

Bij het Stadscafé kunnen de bezoekers vanaf 20.00 uur genieten van de muzikale acts DVNCAN, Solid Will, Lee-on, Julian Black & London Sax Live. Op het Leienplein draait ook vanaf 20.00 uur DJ Corné Klijn de grootste dance classics. In de Kapelstraat ligt de nadruk van de avond op ‘Q-music Het Foute Uur’, dat om 21.00 uur van start gaat.”

Maar, zoals gezegd, wie voor de vrijdagmiddagborrel aanschuift op het Raadhuisplein, wordt vanaf 17.00 uur toegezongen door The Voice of Holland-ontdekking Tessa Belinfante (zie foto). Vanaf 20.00 uur draait DJ Special Jay er de plaatjes.