Ondernemend

“Wij verkopen niet alleen een dakraam, wij willen mensen blij maken”

DakramenNederland.nl is al 12 jaar een begrip in Zutphen en omgeving. Is het dakraam van de woning aan vervanging toe? Of kan de woning een (extra) dakraam gebruiken? “Dan zijn klanten bij ons aan het juiste adres”, vertelt Marja de Beus, die veel aanverwante zaken voor het bedrijf van haar man Martin verzorgt. “Ook onze zoon Demi is inmiddels binnen het bedrijf te vinden. Hij volgt momenteel een bouwopleiding en gaat al regelmatig mee op pad met Martin. Zo zijn we eigenlijk een echt familiebedrijf. We weten precies wat we aan elkaar hebben en hoe we werken; persoonlijk en betrokken.”

De voordelen van een dakraam
“Als een ‘zolder’ is voorzien van een dakraam, dan is het ineens een slaapkamer. Een dakraam zorgt voor frisse lucht en voor extra daglicht in huis. Beide zijn belangrijk voor onze gezondheid. Met een dakraam wordt een opbergruimte ineens een volwaardige plek in huis en dat betekent ook veelal een hogere huiswaarde. Naast dakramen verzorgen wij ook dakkapellen, lichtstraten daglichtsystemen en dakkoepels. Deze laatste geeft een bijzondere uitstraling door onder andere het gebogen glas.” Maar hiermee houdt het aanbod nog niet op, want ook een VELUX dak serre behoort tot de mogelijkheden. “Een groot voordeel hiervan is dat deze vergunningsvrij is en daarmee voor veel mensen binnen bereik.” Dit alles is naast handbediend ook in een elektrische variant of op zonne-energie mogelijk. De merken die wij leveren zijn VELUX, FAKRO en ROTO. Dit zijn A-merken die, samen met de vakkundige  montage door ons, zorgen voor jarenlang plezier en gemak van het dakraam.” 

Een nieuwe webshop
Er zijn veel mogelijkheden in dakramen en dakraamdecoratie. Het aanbod van dakramen, rolgordijnen, plissé gordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken en verduisterende rolgordijnen, handbediend, elektrisch of op zonne-energie is te vinden op de website van DakramenNederland.nl. Om klanten nog meer service te bieden heeft de zaak een gloednieuwe webshop opgezet; www.dakramennederlandshop.nl. “Soms willen mensen alleen het product kopen en het bijvoorbeeld zelf monteren. Of zij willen dakraamdecoratie online aanschaffen. Dat kan allemaal.

Het bedrijf is gecertificeerd voor de merken waarmee zij werken en dat betekent dat er jaarlijks trainingen worden gevolgd om de kennis en ontwikkelingen op peil te houden. Ook is Dakramennederland VCA gecertificeerd; VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Op de montage van vervangen dakramen of geplaatste dakramen krijgen klanten dan ook standaard tien jaar garantie. “Wij werken in het hele land, maar voornamelijk in de regio Zutphen, Apeldoorn en Deventer. Dat zorgt ervoor dat wij het meest efficiënt kunnen werken.”

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan contact worden opgenomen.   

VELUX raamdecoratie actie van 14 mei t/m 14 juli
VELUX heeft een cashback actie van €15,- op handbediende raamdecoratieproducten of €50,- op afstand bedienbare raamdecoratieproducten en alle rolluiken.
Deze cashback kan door de consument verzilverd worden via velux.nl/cashback

Informatie
DakramenNederland.nl – onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw

Martin de Beus
K. v/d Coppellostraat 20
7204HX Zutphen
t: 0642812803 / 0575542983
e: info@dakramennederland.nl