Ondernemend

Schoonheid van binnenuit

Aan de Oudewand 39 in Zutphen is La Joie Wellness & Beautysalon te vinden; een schoonheidssalon met als eigenaresse Joy Bossenbroek. Met twee ruime behandelruimten en een aantal medewerksters (foto) wordt hier een groot aanbod aan innovatieve behandelingen uitgevoerd. Joy is afgestudeerd fysiotherapeute, maar omdat de beauty- en wellnessbranche haar meer aansprak, heeft zij haar diploma’s voor schoonheidsspecialiste en visagiste behaald en heeft zij inmiddels alweer een aantal jaren haar eigen salon.

“Wij verzorgen hier veel behandelingen, waarbij de nadruk ligt op massages, en huidverjonging. Daarbij werken wij altijd met het zelfherstellend vermogen van de huid. Daar zijn de behandelingen echt op gericht, net als onze merken. Dit zijn onder andere HydraFacial, Venus Swan en LavieSage nutricosmetics. Daarnaast hebben wij als nieuwe productlijn nu ook Medik8. Medik8 is een heel innovatief merk dat de producten met de hand maakt en gepatenteerde ingrediënten gebruikt zoals r-Retinoate, zodat retinol nu zowel overdag als ’s nachts kan worden gebruikt.”

Een behandeling specifiek voor jouw huid
Iedere huid is anders en vraagt om een eigen behandeling. Joy: “Wij geven nooit een standaardbehandeling, maar gaan altijd uit van wat jouw huid specifiek nodig heeft. Dit kan een behandeling zijn die gericht is op huidverbetering, huidverjonging of gewoon een heerlijk moment van ontspanning en tegelijkertijd een oppepper van je huid. Of je een massage, beautybehandeling of pedicure boekt, altijd geldt dat wij uitgaan van wat jij nodig hebt en wilt. En wil je wimperextensions, een browtreatment of een x-treme smile? Ook dan kun je bij ons terecht.” 

Een van de behandelingen is de HydraFacial-therapie. Deze peeling reinigt de huid grondig, hydrateert en beschermt met antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Ook is hier mogelijk rimpels te laten verminderen en de huid strakker te maken. “Dit gebeurt door stimulering van de aanmaak van nieuw collageen; hiermee verbeteren we dus het zelfherstellend vermogen van de huid. Zo is er voor iedereen een geschikte behandeling, waarbij ontspanning en comfort altijd voorop staan.” 

Een ruim aanbod aan massages
Ook voor een ontspannende of doelgerichte massage kunnen klanten bij de salon terecht. Van een Indiase hoofdmassage tot een sportmassage; op de website staat het ruime aanbod vermeld. “En met de zomer in het vooruitzicht zorgt Pulzzz VPL met flitsbehandelingen ervoor dat je definitief van je (dagelijkse) scheerbeurten afkomt. En dat op een veilige, effectieve en comfortabele manier.” 

La Joie werkt alleen op afspraak en is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.30 uur, op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. 

Informatie
La Joie Wellness & Beautysalon
Oudewand 39
7201 LK Zutphen

T. 06 16019035
I. www.lajoie.nl
E. info@lajoie.nl