Ondernemend

‘Meer gericht op herstel’

Na een verkeersongeval, medische fout, hondenbeet, val van een paard, arbeidsongeval of elk ander voorval waarbij u letsel hebt opgelopen, komt u voor juridische vragen en praktische problemen te staan. Wie is aansprakelijk? Hebt u recht op schadevergoeding en smartengeld? Hugo Stam is specialist in letselschade.

Hugo Stam zet graag zijn kennis en ervaring in om u bij de schaderegeling te helpen, u te ontzorgen en natuurlijk de best mogelijke vergoeding voor u te verkrijgen. “Een ongeluk is al erg genoeg. Aandacht en begrip voor de persoonlijke omstandigheden, een luisterend oor en een doelgerichte aanpak zijn van groot belang. De wederpartij is vaak een professionele verzekeraar. Daarom hebt u ook recht op professionele hulp om volledige schadevergoeding te ontvangen. Dat betekent dat elke euro die u moet uitgeven en elke euro die u mist als gevolg van het letsel, schade is.” 

Maar het gaat niet alleen om een zak met geld. “Ik juich de nieuwe trend in de letselschade toe, dat we steeds meer zijn gericht op herstelbevorderende  maatregelen zodat je erger kunt voorkomen.”  Als het allemaal te lang gaat duren, kan het inschakelen van een rechter  of een mediator  helpen. De schade kan materieel zijn, maar ook immaterieel. “Ook de kosten van rechtsbijstand vormen zelf een schadepost en deze dient door de aansprakelijke partij te worden betaald.” Op zijn website (www.stamadvocaat.nl) heeft Hugo Stam informatie geplaatst over zijn aanpak en om welke schadeposten het gaat. Ook staan daar antwoorden op veel gestelde vragen, de gang van zaken, met speciale aandacht voor ondernemers. 

Hugo Stam is lid van specialistenverenigingen zoals de LSA (Vereniging van Letselschadeadvocaten, www.lsa.nl) en de WAA (Werkgroep Artsen en Advocaten, www.waa.nl). Voor die lidmaatschappen gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen.

Het kantoor van Hugo Stam is gevestigd in Het Emerhuys, dat te vinden is aan de Piet Heinstraat 3 te Zutphen, tegenover de brandweerkazerne. 

Bel voor een kosteloos oriëntatiegesprek (of over een second opinion) 0575-760960 of stuur een e-mail: stam@stamadvocaat.nl

 

Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
T 0575-760960
E stam@stamadvocaat.nl
W www.stamadvocaat.nl