Ondernemend

Een nieuwe identiteit voor een vertrouwd bedrijf

Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe identiteit. De kantoren Administratiekantoor Oost-Veluwe en Tijmen Kroes en Riefel Financiële Diensten zijn in Zutphen samengebracht onder de nieuwe naam AD2DI. De naam is het gevolg van een prachtige rekensom: twee administratiekantoren (AD2) + DI (de eerste letters van Dinant Riefel) = AD2DI.

De eigenaar van het kantoor is per 1 januari zelfstandig verder gegaan onder de nieuwe naam. Dinant: “Het was tijd voor een nieuwe identiteit. Dat wil zeggen een nieuwe look voor de buitenkant. Voor de klanten verandert er niets. Het kantoor van AD2DI blijft op plek werk bestaan. Er zijn geen merkbare veranderingen in onze werkwijze. Zo blijven wij ons met het team inzetten voor de administratie en belastingadvies van zowel particulieren als bedrijven.” Het team van AD2DI bestaat naast Dinant uit vijf medewerkers.

Administratieve diensten

“Wij kunnen helpen bij de boekhouding of bedrijfsadministratie. We kunnen meekijken, maar we kunnen de administratie ook volledig verzorgen voor bedrijven. Zowel voor zzp-ers als mkb-bedrijven hebben wij diensten op maat. Afhankelijk van de wens wordt de dienstverlening ingezet.”

  • Boekhouding: Het verwerken en actueel houden van de administratie.
  • Salarisadministratie: Het uitvoeren van de loonadministratie voor uw werknemers.
  • Belastingadvies: Het berekenen en doen van de verschillende belastingaangiftes.

Bedrijfsadministratie

Bedrijven krijgen steeds meer administratie om bij te houden. De boekhouding moet op orde zijn. Wat is de status van de debiteuren en is er inzicht in de cash flow? Hoeveel omzet wordt er gemaakt en welke kosten staan daar tegenover? Met al deze vragen kan AD2DI helpen. Zo kunnen ondernemers ondernemen. Uw boekhouding op orde. Inzicht in de cash flow. Weten wat de status is van uw debiteuren. Hoeveel omzet maakt u en welke kosten staan daar tegenover? Wij geven inzicht en helpen u verder met uw onderneming.

Salarisadministratie

Het uitvoeren van de loonadministratie kost tijd en vraagt om goede kennis van cao’s en het arbeidsrecht. “Wij doen de salarisadministratie voor u en zorgen dat deze op tijd en correct wordt uitgevoerd.”

Belastingen

Niemand ontkomt aan de Belastingdienst. AD2DI zorgt er als belastingadviseur voor dat iedere aftrekpost wordt benut. Dat betekent dat er zo min mogelijk belasting hoeft te worden betaald.

Administratie

“Particulieren helpen wij met hun privéboekhouding. Er ontstaat zo een helder inzicht in inkomsten en uitgaven. Deze gegevens gebruiken wij vervolgens voor de aangifte Inkomstenbelasting.”

Met deze diensten kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht bij AD2DI. Van volledig ontzorgen tot hulp op maat, alles is hier mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op of neem een kijkje op de website. De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Spittaalstraat 54 / Tamadasingel 35b (achterzijde pand)
7201 EE Zutphen

T: 0575-513669
I: www.ad2di.nl
E: info@ad2di.nl