Ondernemend

Een allround autobedrijf met als specialisatie Mercedes Benz

Alweer 6 jaar is Dijkman Automobiel te vinden aan de Pollaan 60. Bij de modern ingerichte garage staat een voltallig team klaar voor de mobiliteit van zowel particuliere als zakelijke klanten. Gerrit Dijkman is de eigenaar van de zaak. Na jarenlang bij Mercedes te hebben gewerkt werd het tijd voor een eigen stek, inmiddels alweer tien jaar geleden. Na de eerste locatie aan de IJslandsestraat werd het 6 jaar geleden tijd voor een grotere locatie, die werd gevonden aan de Pollaan.

“Wij werken hier met alle merken en in Mercedes Benz zijn wij echt gespecialiseerd. Met volle toewijding zorgen wij dat elke reparatie of onderhoud naar volle tevredenheid gebeurt, of het om een auto, bestelwagen of camper gaat. Klantvriendelijkheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarom is onze werkwijze dan ook persoonlijk en transparant te noemen. Geen onverwachte verrassingen, daar houden wij namelijk niet van. Wij leveren dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Een breed aanbod aan diensten
De monteurs hebben ruime ervaring met reparatie en onderhoud van auto’s in alle soorten en maten. “Ook elektrische auto’s kunnen bij ons terecht. Hiervoor hebben wij alle kennis in huis. Naast alle merken auto’s zijn wij vooral gespecialiseerd in Mercedes Benz. Hier staan we dan ook bekend om in de regio. Ons team wordt doorlopend geschoold door het volgen van allerlei cursussen en opleidingen.” In de garage wordt gewerkt met originele Mercedes Benz onderdelen en specifieke diagnose apparatuur en software.

Leaserijders
Ook voor leaserijders uit Zutphen en de Achterhoek is Dijkman Automobiel hét adres voor onderhoud en reparatie. “Wij zijn lid van Vereniging ROB (Reparatie-Onderhoud-Banden) en we zijn aangesloten op ROB-Net. Daarom is het mogelijk om leaseauto’s van vrijwel alle leasemaatschappijen te onderhouden en/of repareren. Dit altijd met originele onderdelen en uw leaseauto behoudt de eventuele fabrieksgarantie.”

Over Dijkman Automobiel
In 2010 is Dijkman Automobiel opgericht. “Ik ben samen met een monteur de onderneming gestart. Inmiddels zijn er een flink aantal mensen bijgekomen. Mede dankzij jarenlange ervaring, in de jaren voor 2010, als eerste monteur / auto elektricien, diagnose technicus en werkplaatschef wisten de klanten ons goed te vinden en werd het in 2013 tijd voor een groter onderkomen. Dat werd de Pollaan. Dit pand is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht zodat vrijwel al het reparatie- en onderhoudswerk onder eigen dak kan worden uitgevoerd.” Met een team van inmiddels 6 medewerkers is Dijkman Automobiel klaar voor de toekomst en voorbereid op de snelle ontwikkelingen in de autobranche.

Pollaan 60, 7202 BX Zutphen
T   0575 514034 / 06 27101335
I   info@dijkmanautomobiel.nl
W www.dijkmanautomobiel.nl