Stedendriehoek

Met Christmas songs de kerst in

ZUTPHEN – Marlies Claasen laat het kerstgevoel tot leven komen tijdens ‘Marlies Claasen sings Xmas’. Op donderdag 20 december brengt zij onder andere I’m dreaming of a white Christmas, Jingle bells en Rudolf and the rednosed Reindeer ten gehore bij Nic&Ik wine & food aan de Sprongstraat.

In een ongedwongen concertsfeer nemen zangeres Marlies Claasen en gitarist Tom Klein je mee in alle mogelijke Christmas carols. Heerlijk om onder het genot van een wijntje naar te luisteren, maar ook om lekker mee te zingen. De avond begint om 20.30 en toegang is gratis. 

“Marlies Claasen (zang) is een verhalenverteller pur sang. Dat doet ze niet alleen als zangeres, maar ook als presentator en voice over. In de muziek kan ze zichzelf helemaal kwijt. Ze toont kwetsbaarheid en weet daarmee het verhaal te vertellen en mensen te raken. Samen met Tom Klein heeft ze vele muzikale projecten opgezet. Onder andere een project met het befaamde Budapest Saxophone quartet. Momenteel speelt Marlies, onder andere met Tom Klein, in de voorstelling ‘So Long Cohen’ over het leven van Leonard Cohen. Tom Klein (gitaar) kan als geen ander verhalen vertellen in zijn muziek. Hij schrijft veel eigen werk; zowel songs als muziek voor films en documentaires. Ook begeleidde hij in verschillende bezettingen vele (inter)nationale artiesten. Zo werkte hij samen met Robert Long, Thijs van Leer en deed hij veel projecten met zijn partner Marlies Claasen.