Stedendriehoek

Legotheek groeit op alle fronten

EEFDE – De legotheek in Eefde beleeft al sinds de ingebruikname bijna drie jaar geleden een spectaculaire groei van het ledenaantal. “Ben jij nog steeds geen lid van de enige en echte legotheek ter wereld? Dan is er een extra reden om je in te schrijven, want misschien ben jij binnenkort wel de 500e inschrijving. En dan wacht er een leuke en passende verrassing!” aldus Helma IJsseldijk.

“De afgelopen periode zijn er zo’n zestig nieuwe sets aan de collectie toegevoegd, waaronder: Architecture: het Vrijheidsbeeld en de Chinese muur; Technic: de Bugatti Chiron en de Rally-auto; Creator: de Piraten-achtbaan, de Expert-achtbaan, de Aston Martin van James Bond en de NASA Apollo Saturn V; Harry Potter: het nieuwe Zweinsteinkasteel; City: het Stadsplein; Treinen: de Lego City-trein met het nieuwe power-up systeem.”

Vrijwilligers die een handje willen toesteken in de legotheek, kunnen langskomen tijdens de openingstijden of een mailtje sturen naar info@legotheek.nl. Bellen kan ook via 06-57639399 (bereikbaar tijdens de openingsuren). Een vrijwilliger betaalt geen lidmaatschap. De legotheek is gevestigd aan Kazerneplein 6 in Eefde. Even binnenlopen is mogelijk tijdens de openingstijden: woensdag van 14.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur en zondag van 11.00 tot 14.00 uur. Zie ook de website www.legotheek.nl.