Stedendriehoek

Kruiswerk Fiten Gezond dag

ZUTPHEN – Een gezonde leefstijl, daar kan Kruiswerk bij helpen. Een mooie start is een bezoekje aan de Fit en Gezond dag op vrijdag 23 maart van 10.00 tot 14.00 uur bij atletiekvereniging Hanzesport in Zutphen. Dit evenement is gratis en open voor iedereen. Met bloedsuiker- en cholesterolmeting speciaal voor leden.

De uitgebreide gezondheidscheck van Kruiswerk, ter waarde van €19,50, bestaat uit de volgende stappen: lengte en gewicht, BMI en vetpercentage, bloeddruk en knijpkracht, persoonlijk leefstijladvies, bloedsuiker- en cholesterolmeting. Deze check is gratis voor leden. Aanmelding voor deze check is verplicht (vol = vol) via de website www.kruiswerk.nl/fitengezond

Kennismakingsclinic
Sense in Action verzorgt een speciale kennismakingsclinic Mindful Walk op de atletiekbaan. Men voert balansoefeningen uit om het lichaam sterker in balans te houden. Ook maakt men kennis met oefeningen op het gebied van vertrouwen in zichzelf en in elkaar en komen diverse ademhalingstechnieken aan bod. Men kan zich op de dag zelf hiervoor aanmelden.

Ook Zlimthuis verzorgt verschillende activiteiten op deze dag. Volg de workshop Veiligheid in huis’ of waag samen een sprong op de Bellicon trampoline en leer alles over gezond bewegen en valpreventie. Of ga de uitdaging aan en dans met de superslimme robotrollator genaamd Lea. Men kan zich op de dag zelf hiervoor aanmelden.

Verder is er een gratis gehoortest Beter Horen gratis kledingadvies door Eva Mode met Zorg Financieel zorgadviseur Theo Wiendels gratis proeverij Food Connect smartphonecursussen iPad4Senior gratis knippen en pedicure Mobella steunkousenservice Betsy Kindercoaches Gelderland.

Kijk voor meer informatie op www.kruiswerk.nl/fitengezond of bel 0314-357430.