Stedendriehoek

Hardlopen door prachtige natuur

ZUTPHEN/VORDEN – Op zondag 4 november houdt AV Hanzesport de jaarlijkse Grote Veldloop. De loop is vernoemd naar het natuurgebied Het Grote Veld bij Vorden.

Het Grote Veld is één van de fraaiste natuurgebieden van de Achterhoek, met een grote variatie in het terrein waar bos, hei en cultuurland elkaar afwisselen. Het parkoers gaat over zandpaden en smalle bospaden en heeft kenmerken van een trailrun. Geniet van de prachtige herfstkleuren in één van de mooiste natuurgebieden van deze regio.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 10.30 uur start jeugdloop over 1,8 kilometer, 11.00 uur start Hanzesport 7,5 kilometer veldloop, 11.00 uur start Europlanit 15 kilometer veldloop. Alle afstanden bestaan uit één ronde. Op de 15 kilometer is er een verzorgingspost op het parkoers. Bij de finish is er drinken en fruit voor de deelnemers. Voor elke deelnemer ligt bij de finish een herinneringsmedaille klaar.

Voorinschrijving is mogelijk tot en met vrijdag 2 november via www.hanzesport.nl of www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan vanaf 09.00 uur bij Freewheel Sport en Recreatie, Netwerkweg 7 te Vorden. Daar is ook de start en finish. Meer informatie over de loop is te vinden op www.hanzesport.nl