Stedendriehoek

‘Geweldige kansen voor ondernemend Zutphen’

ZUTPHEN – Tijdens het Prinsjesdagontbijt van De Maatschappij in Zutphen is dit jaar Charles Groenhuijsen te gast. De voormalig Amerika-correspondent van het NOS-journaal gaat dinsdag 18 september spreken over interessante kansen voor het regionale bedrijfsleven.

De afgelopen maanden reisde hij door de Verenigde Staten om zich ter plaatse te laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Zijn ervaringen deelt hij met ondernemers en andere belangstellenden in Zutphen.

Een van de andere gespreksonderwerpen in Hanzestad zijn de grote veranderingen in de jaarlijkse MKB-top 100 in van het Nederlandse bedrijfsleven. Gerenommeerde bedrijven vallen jaarlijks uit de lijst en nieuwe ondernemingen weten topposities te veroveren. Groenhuijsen ziet prachtige kansen voor heel veel ondernemers, ongeacht of ze nu lokaal of regionaal opereren. Op innovatief gebied scoort de Achterhoek jaarlijks zeer hoog. De basis om dan groter te groeien is perfect. Overal over de wereld komt hij Nederlandse ondernemers tegen en dat zijn echt niet altijd afgestudeerden. De belangrijkste pijlers voor succes zijn een flinke dosis ondernemersverstand en een grote drive. En dat is in het oosten van het land in grote mate aanwezig. Tenslotte zal de Amerika-kenner ook ingaan op de laatste ontwikkelingen rond president Trump met interessante feiten en leuke anekdotes.

Het Prinsjesdag-ontbijt op dinsdag 18 september start om 7.30 uur in de Burgerzaal aan de Korte Hofstraat in Zutphen en duurt tot 10.30 uur. Ondernemers en andere belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.de-maatschappij.nl/evenementen