Stedendriehoek

Fit, mooi, en gezondde feestmaand in

ZUTPHEN – FysieQ draait inmiddels alweer bijna een half jaar onder de nieuwe eigenaren en is inmiddels nog meer uitgegroeid tot een volwaardige locatie voor fysiotherapie, health en beauty. Myrthe van der Veen en Rik Ringenier, beiden fysiotherapeut, begeleiden hier veel mensen naar een gezonde leefstijl. Maar dat doen zij niet alleen. Monica Beumer was al werkzaam bij FysieQ toen Myrthe en Rik de zaak overnamen. Daarmee bleef er een bekend gezicht voor de klanten, maar ook kennis over het bedrijf.

Monica: “Ik verzorg hier de behandelingen op het gebied van beauty en afvallen. Die zijn heel divers, van gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures tot bindweefsel-massages. Veel behandelingen zijn gericht op huidverbetering. Ook cellulite pakken wij hier aan.” 
 
Fit en slank de feestmaand in
Mensen die willen afvallen zijn ook bij FysieQ aan het juiste adres. “We werken hier met  proteïneproducten. Dit is een hulpmiddel zodat mensen zonder hongergevoel op een gezonde manier kunnen afvallen. We bepalen samen het plan van aanpak, waarbij we ook ingaan op de struikelblokken. Want het draait allemaal om het veranderen van de leefstijl, het aanleren van gezond gedrag en stabiliteit in gewicht kunnen handhaven. Doordat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft tijdens het afvaltraject krijg je geen honger en slap gevoel. Het is goed vol te houden en de spiermassa wordt niet afgebroken.”
Monica vertelt verder: “De feestmaand komt er weer aan en het is een bekend fenomeen dat mensen in januari iets aan hun overgewicht willen doen. Bij FysieQ geloven we juist in voorkomen van aankomen, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren van een gezonde leefstijl! Je zult zien dat je door op tijd te beginnen, minder kunt wegen ná kerst dan ervoor!”
Monica helpt natuurlijk niet alleen met het afvallen, want dat is voor veel mensen niet het moeilijkste deel. De periode erna, die is voor veel mensen lastiger. “Daarom bieden wij veel begeleiding zodat de kilo’s ook weg blijven. Ter ondersteuning van het afvallen werken we bij FysieQ met ondersteunende bindweefselmassage (zie foto) Mede hierdoor gaan er flinke centimeters verloren. We stimuleren het sporten, dat kan dan uiteraard in onze (dames)fitness, onder dagelijkse begeleiding van een fysiotherapeut.”
 
Een hoogwaardige en 
lokale nieuwe productlijn
Binnenkort gaat Monica met een nieuwe productlijn gezichtsverzorgingsproducten werken; Oolaboo. “Ik kan niet wachten om hier mee te gaan werken. De producten zijn gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten.  De huidverbeteringsproducten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen. Dit is een bewuste keuze, want hoe natuurlijker de producten zijn, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Niet alleen zijn het fantastische producten, maar het zijn ook nog eens echt lokale producten uit Zutphen. Dit past helemaal bij ons.”
 
Een mooi compleet aanbod 
aan behandelingen onder één dak
“Wij willen dat mensen zich fit, mooi en gezond voelen. Daarbij helpen vinden we bij FysieQ het leukste dat er is. Alles voor de gezondheid van mensen, van binnen en buiten!”