Stedendriehoek

Feestelijke opening Pearle Opticiens Eerbeek

EERBEEK – Op vrijdag 28 april heeft Pearle Opticiens Eerbeek feestelijk haar deuren geopend. Het Pearle-team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel.

Supertrots

Eerbeek heeft er vanaf 28 april een Pearle Opticiens bij. “De winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, wij zijn dan ook supertrots dat we in Eerbeek deze mooie Pearle-winkel hebben”, vertelt Bianca Vlaswinkel, bedrijfsleider van deze winkel. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. Ons team verwelkomt je graag in de nieuwe winkel!”

3 voor 1actie

In de Pearle-winkel geldt de aantrekkelijke 3 voor 1-actie: koop een bril, krijg de tweede (zonne)bril gratis én ontvang een cadeaubon tot 150 euro voor iemand anders.* Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan de Stuijvenburchstraat 34 in Eerbeek en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30,-) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.