Stedendriehoek

Fanatieke tennissers en goede sfeer

ZUTPHEN – Van zondag 26 augustus tot en met zondag 2 september houdt LTC Zutphen het jaarlijks terugkerende By Chiel LTC 35+ tennistoernooi, op het tennispark aan de Leeuweriklaan 52. De hele week wordt fanatiek gestreden om de eer in de categorieën 3 tot en met 8 in alle onderdelen van enkel- en dubbelspel. Wie mee wil doen kan zich voor 13 augustus inschrijven via de website www.Toernooi.nl.

Het By Chiel LTC 35+ toernooi staat al jaren bekend om de fanatieke spelers, de spannende wedstrijden en de goede sfeer. Barman Remco serveert dagelijks maaltijden. Iedere avond zijn er lekkere hapjes. Gedurende de week is er onder andere live muziek en komt fitcoach Wim Fokker langs om advies te geven hoe je fit- en blessurevrij kunt blijven. Dit onder het genot van gezonde hapjes en verse smoothies.

Doordeweeks beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en in het weekend wordt er overdag gespeeld. Zondag is de finaledag en worden alle winnaars aan het eind van de dag gehuldigd. Voor meer informatie kan men terecht bij Marijke de Rooij, telefoon 06-27300755 of e-mail ltc35plus@hotmail.com