Stedendriehoek

Fanatieke spelers en lekkere hapjes

ZUTPHEN – Van zondag 15 tot en met zondag 22 september verzorgt LTC Zutphen het jaarlijks terugkerende By Chiel LTC 35+ tennistoernooi, op het tennispark aan de Leeuweriklaan 52. De hele week wordt fanatiek gestreden om de eer in de categorieën 3 tot en met 8 in enkel- en dubbelspel.

Het By Chiel LTC 35+ toernooi staat al jaren bekend om de fanatieke spelers, de spannende wedstrijden en de goede sfeer. Elke avond zijn er lekkere hapjes: Chiel verzorgt een mosselavond, Schaapveld zorgt voor een glas wijn bij de mosselen en slagerij Lammers een saté hotpot. Natuurlijk is er weer live muziek en komt fitcoach Wim Fokker langs om advies te geven hoe men fit en blessurevrij kan blijven. Nieuw dit jaar is barista Sem, die in het weekend voor lekkere koffie zal zorgen.

Doordeweeks beginnen de wedstrijden om 18.30 uur en in het weekend wordt er overdag gespeeld. Zondag is de finaledag en worden alle winnaars aan het eind van de dag gehuldigd. Wie mee wil doen, kan zich inschrijven via Toernooi.nl. De inschrijving sluit op 1 september.

Voor meer informatie kan men terecht bij Marijke de Rooij, telefoon 06-27300755 of e-mail ltc35plus@hotmail.com