Entertainment

Keltisch festival in de Pancratiuskerk

BRUMMEN – Op vrijdagavond 19 mei verzorgt mannenkoor Hardkoor een spectaculair Keltisch festival in de Oude of Pancratiuskerk, Kerkstraat 17 in Brummen. Hardkoor zingt al meer dan achttien jaar met veel passie Ierse en Schotse liederen vol van romantiek, weemoed en wapengekletter. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Andor Boddeke en een muzikaal combo uit eigen gelederen.

Het belooft een sensationele avond te worden met veel muziek, zang en dans. Deelnemers zijn – uiteraard – het alom bekende  mannenkoor Hardkoor uit Brummen, zangeres Dewi Boddeke uit Zutphen, de doedelzakspelers Pipes and Drums uit Apeldoorn, de Ierse harpiste Maaike Bosscher uit Twello, het koor De Dissonanten uit Voorst en als extra uitsmijter en verrassing de Ierse showdansgroep Cailini uit Vlaardingen.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.30 uur. De afterparty vindt aansluitend plaats bij Grand Café Audrey’s op het Marktplein in Brummen, waar iedereen op vertoon van het entreekaartje en onder escorte van de doedelzakspelers, ontvangen wordt met een gratis drankje. De entree bedraagt €7,50, inclusief een gratis drankje tijdens de afterparty. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Bosman in Brummen, Boekhandel Hendriks in Eerbeek en Grand Café Audrey’s in Brummen of te bestellen via het mailadres: keltischfestival@gmail.com