Entertainment

‘Donders mooi tentfeest’

ZUTPHEN/WARNSVELD – Een ongeveer 35-koppig feestteam houdt op zaterdag 4 april 2020 een – naar eigen zeggen – ‘donders mooi tentfeest’ in het weiland aan de rand van Zutphen en Warnsveld (Den Elterweg/Rijksstraatweg).

Het initiatief voor het Hakunama Tentfeest komt van de Zutphense ondernemer Rick Vreeman, eigenaar en oprichter van het platform Tentfeesten.nl. Geboren in Warnsveld, nu woonachtig en werkzaam vanuit Zutphen. Vreeman: “Zowel Zutphen als Warnsveld hebben zoveel te bieden. Voor elke smaak is er wel een evenement. Maar als wij door het jaar heen omliggende tent- en dorpsfeesten/kermissen afstruinen, treffen we toch ook vaak stads- en dorpsgenoten aan de bar. En omdat de sfeer daar altijd gezellig is, hebben wij besloten dat dit ook wel dichter bij huis kon.”

Het wordt dus een feest voor alle leeftijden met de beste (feest)artiesten. “Ook hebben we de handen ineen geslagen met onder andere Nozem Oil, het bekende Zwarte Cross-drankje, om de sfeer en de smaak van de Achterhoek terug te laten vloeien in de megatent. Meer gaan we nu nog niet verklappen. Maar zes uur lang feest is gegarandeerd!” Rick vervolgt: “We organiseren dit omdat wij hier allemaal veel plezier aan beleven, ervaring hebben en weten hoe een feestje hoort te zijn. Daarom starten we nu al met bijvoorbeeld social media: we hebben namelijk heel veel leuke, smakelijke en ludieke acties bedacht waarbij je bij aanschaf van je tickets extra verwend wordt. Het bestellen van je ticket is dus al direct een feestje.”

Tickets bestellen kan online via Tentfeesten.nl. Rick: “Op je E-ticket (€20,- inclusief ticketfee) zie je direct hoe je (een deel) van de ticketprijs kunt terugverdienen. We geven je alvast één artiest cadeau: DJ Jeronimo, bekend van onder andere Boode en Dieka, zal in Zutphen het feestgehalte op peil houden. De komende (feest)maanden maken we één voor één de artiesten bekend! Dus houd social (@hakunamatentfeest) in de gaten en mis niets!”