Stedendriehoek

Eerbiza: unieke combinatie van muziek en sportief bezig zijn

EERBEEK – Op zaterdag 30 juni vindt in het Webersbos te Eerbeek het dancefestival Eerbiza plaats. Dit festival is uitgegroeid tot een populair zomers dance-event met bekende dj’s in een unieke setting. Leuk voor jong en oud.

Op Eerbiza wordt ieder jaar een feest gegeven om de zomer in te luiden. Iedereen is welkom op Eerbiza. Jong en oud ontmoet elkaar en geniet van de lekkere muziek en de ontspannen sfeer. De bossen bij Eerbeek veranderen voor één avond in dé ‘holiday destination’ voor jou en je vrienden. Ook dit jaar is er weer een spectaculaire line-up. Naast de beats zijn ook de bottles en de bites geregeld.
Van 18.00 tot 01.30 uur wordt er flink gefeest met de volgende artiesten: LarryKoek, Dennis Kruissen, Fijne Deuntjes, Q on Trumpet, Mike Mago, Gregor Salto, Deepend en Kris Kross Amsterdam. Een kaartje kost 25 euro en VIP vanaf zes personen 81,50 euro.

Eerbiza challenge
De Eerbiza Challenge wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Een supersportief, maar vooral gezellig event voor jou en vrienden. Altijd al een echte triatlon willen doen? Dat kan nu! Proef nu van de onderdelen van de triatlon tijdens de Eerbiza Challenge. Geef je op met je vrienden, collegas of gewoon lekker alleen!
De onderdelen zijn 500 meter zwemmen 22 kilometer fietsen op onverhard terrein en 5 kilometer hardlopen inclusief twee hindernissen. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar is er de Eerbiza Kids Challenge. Loop een parcours van 35 kilometer en kom onderweg spannende hindernissen tegen.