Stedendriehoek

Dikkertje Dap in teken Disney

ZUTPHEN – De voorjaarsvakantie komt er weer aan. Zoals ieder jaar verzorgt Dikkertje Dap Kinderopvang, Paulus Potterstraat 6 te Zutphen, op de vakantie-BSO weer een leuk en uitdagend activiteitenprogramma.

Linsey Abbink vertelt namens Dikkertje Dap Kinderopvang: “Iedere vakantie staat er een ander thema centraal. In de voorgaande vakantie zijn we aan de slag gegaan met de Olympische Spelen. De Nederlandse judokampioene Martine Demkes kwam toen een clinic verzorgen. Tevens zijn we naar de manege geweest om paard te rijden.”

Hoewel de Olympische Spelen weer volop aan de gang zijn, staat de aankomende voorjaarsvakantie in het teken van Disney. De vakantie-BSO wordt geopend met een groot Disneyfeest waarbij de kinderen verkleed mogen komen als hun Disneyheld. Er wordt volop gezongen en gedanst tijdens dit feest.

Abbink: “Daarnaast halen wij de Goofy-schoenen uit de kast om de bowlingbaan onveilig te maken, gaan wij op zoek met Dory naar een schat in het Stedelijk Museum en vliegen wij op een tapijt als Aladin door de gymzaal. En natuurlijk staan er nog veel meer leuke dingen gepland, zoals bakken en knutselen! Als je nieuwsgierig bent, kom gerust een dagje langs!”