Stedendriehoek

De kunst van vitaal leven

WARNSVELD – Op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur staat de deur van het HeelHuus Gezondheidscentrum in Warnsveld wijd open. Tijdens dit ‘Open Huus’ kun je vrijblijvend kennismaken met alle keuzes die je hebt om vitaler te worden, ongedwongen enthousiaste mensen ontmoeten en inspirerende ideeën opdoen.

Workshops, lezingen, trainingen en meer
Op de vitaliteitsdag kun je op zoek gaan naar jouw persoonlijke sleutel naar vitaliteit.
Hoe fijn is het om zonder afspraak de fysiotherapeuten, acupuncturisten, therapeut energie & bewustzijn, psycholoog, logopedist, yogadocent, mindfulness trainer, masseurs en consulent Hormoonfactor van het HeelHuus om advies te vragen. Gewoon even een kijkje nemen in alle behandel-, fitness- en workshopruimtes kan ook. En uiteraard kun je er meedoen met uiteenlopende mini-workshops, lezingen en trainingen, zoals pilates en functionele training onder begeleiding van een fysiotherapeut, yoga, tril je stress los met TRE (Tension Release Excercise), Schüssler celzouten, energie & bewustzijn, hormonen in balans, massage bij kanker, vitaliserende voedingskeuzes, meerwaarde van massagethrapie en vitaliteit & chronische pijn. Daarnaast zijn er (h)eerlijke hapjes, sapjes en soepjes, een verzameling boeken, recepten en diverse andere goede en gezonde leefstijlproducten. Deze zullen worden verzorgd door in ieder geval Patrick Willems van Innerwave detoxkuren en supplementen, theesommelier Heleen Mombarg, gepassioneerd wijnliefhebber Paul Brasz van Paul Brasz Wijnen en restaurant Vaticano.

De kracht van vitaliteit
Gezondheid is een groot goed. Maar gezondheid kun je ook zien als drie-eenheid van fysiek, emotioneel en mentaal welzijn. Dit is het basisprincipe van veel oosterse geneeswijzen en tegenwoordig ook meer en meer de westerse wereld. Vitaliteit gaat nog een stapje verder. “Vitaliteit is levenskracht, de essentie van ons bestaan”, weet Tina Visch van het HeelHuus. “Het is de kracht om door het leven te gaan zoals jij dat graag wilt en op de manier die bij jou past, om daarmee gezond te blijven. Door een paar passende wijzigingen in leefstijl kun je een veel gezonder, gelukkiger en vitaler mens worden.” Bij het HeelHuus zitten vele soorten gezondheidszorg onder één dak en wordt heel gericht gekeken naar wat ieder persoonlijk nodig heeft om in balans te komen. “We willen een brug bouwen tussen reguliere en complementaire geneeskunde”, legt Tina Visch uit. “Door zowel reguliere als complementaire behandelingen aan te bieden, van fysiotherapie en manuele therapie tot aan bijvoorbeeld acupunctuur en energetische coaching. En ook door samen te werken met aanvullende vitaliteitspartners, zoals Optisport en Innerwave.” 

Inschrijven voor de mini-workshops, lezingen en trainingen is mogelijk op www.heelhuus.nl/vitaliteitsdag. Voor meer informatie, telefoon 0575-746046 en website www.heelhuus.nl