Stedendriehoek

Café Français bij De Courant Zutphen

ZUTPHEN  – Voor liefhebbers van de Franse taal start Alliance Française Zutphen op vrijdag 4 oktober 2019 tussen 17.00 uur en 19.00 uur weer met een Café Français in het souterrain van Grand Café de Courant, Houtmarkt 66 te Zutphen. Dit is dé kans voor alle liefhebbers van de Franse taal om gezellig en informeel, onder het genot van een drankje, met elkaar Frans te spreken over allerlei onderwerpen.

Een Café Français is vaak de enige gelegenheid om ongedwongen Frans te spreken of te oefenen. Een mooie kans om je Franse kennis in praktijk te brengen, want bij het Café Français, on parle français! Tussen 17.00 uur en 19.00 uur is er vrije inloop voor iedereen die graag wat Frans wil spreken, ook beginners en scholieren zijn deze middag van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn of een cursus te volgen om van deze gezellige middag te genieten. Er zijn geen vaste thema’s, niets hoeft, alles mag!

Toegang is voor iedereen geheel gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Grijp die kans en spreek Frans! Nous espérons vous rencontrer nombreux!