Stedendriehoek

Burgemeester opent droomlocatie

BRUMMEN – Burgemeester Alex van Hedel komt, samen met wethouder Eef van Ooijen, donderdag 20 februari om 14.20 uur de nieuwe locatie van Stichting Onze DROOM aan Meidoornlaan 18a openen. Hiermee heeft de stichting na vier jaar een eigen gebouw en kan ze haar activiteiten fors uitbreiden. 

Op donderdag 20 februari is er geen ontmoeting, maar wel een feestelijke opening. Iedereen is hiervoor vanaf 14.00 uur welkom, waarna de officiële opening op 14.20 uur plaatsvindt. In maart wordt, naast de ontmoeting met lunch elke donderdag (en aansluitend elke donderdagmiddag bloemschikken, muziek of schilderen), wekelijks meerdere keren samen gegeten. Ook in het weekend.

De kledingbank is elke woensdagochtend open van 10.00 tot 12.00 uur. Voor kleding wordt een kleine eigen bijdrage naar draagkracht gevraagd, evenals voor de reparaties van het ook in openingsuren uit te breiden Repair Café. Dit om een deel van de (energie)kosten van het gebouw te kunnen dekken.

Het bestuur is met volle inzet bezig de dagen dat de maaltijden worden gehouden te plannen en voorbereidingen te treffen voor een groente- en kruidentuin.
Voor meer informatie: www.onzedroombrummen.nl