Stedendriehoek

Bekende namen bij Christmas Proms

ZUTPHEN – Het Zutphense Mannenkoor de IJsselzangers zet de traditie van een Christmas Proms ook dit jaar voort. Op zaterdag 21 december geeft het koor in de Sint  Janskerk een verrassend kerstconcert, waaraan dit keer als gasten de bekende sopraan Johannette Zomer, het combo van Rien Wulffraat en bariton Harry Dolleman meedoen.

“Het belooft een zeer afwisselend concert te worden, waarbij het koor bekende en nieuwe kerstnummers zingt en de speciale gasten u laten genieten van een verrassend en sfeervol  kerstrepertoire waarbij ook gospels en spirituals  niet zullen ontbreken”, aldus Bart van Osch. Kaarten à 15 euro zijn nu al te koop bij Walle Tempelman in Zutphen, The Read Shop in Warnsveld en de leden van de IJsselzangers. Er kan ook een e-mail worden gestuurd naar secretaris@ijsselzangers.nl om kaarten te reserveren.

“De directie van restaurant en pannenkoekbakkerij Reuvershoeve uit Brummen en het Zutphense Mannenkoor de IJsselzangers  hebben grote waardering voor elkaars kwaliteiten en toekomstplannen. In de afgelopen maanden heeft het koor tweemaal een optreden bij Reuvershoeve verzorgd en de reacties van de gasten van het bekende en drukbezochte  restaurant waren enthousiast en lovend.”

Om het wederzijdse, positieve gevoel in daden om te zetten, hebben beide partijen met ingang van 2020 een sponsorovereenkomst voor twee jaar gesloten met een optie tot verlenging. “Hiermee wordt Reuvershoeve de hoofdsponsor van de IJsselzangers. In de komende tijd zullen de gemaakte afspraken verder worden uitgewerkt en ingevuld, waarbij als motto is gekozen dat Reuvershoeve en de IJsselzangers elkaars sterke punten zoveel mogelijk zullen promoten en benutten.”