Stedendriehoek

Bedrijven in training voor City-Hanzeloop

ZUTPHEN – Op zondag 19 mei houdt AV Hanzesport de jaarlijkse Running Center City-Hanzeloop Zutphen. Dit jaar betreft het een jubileumeditie: het is namelijk de vijftigste keer dat de Hanzeloop wordt gehouden.

Naast individuele afstanden over 1 (jeugd), 5 en 10 kilometer is er ook weer de bedrijvenloop over 5 en 10 kilometer. Inmiddels zijn de eerste clinics ter voorbereiding hiervoor al van start gegaan. Ingeschreven teams kunnen gratis deelnemen aan clinics. Deze clinics vinden plaats op de atletiekbaan van AV Hanzesport.

Deelname aan de City Hanzeloop kan met een team van minimaal drie en maximaal vijf teamleden. Elk team ontvangt vijf startnummers inclusief de chips voor de tijdregistratie, tien consumptiebonnen, een persoonlijke herinnering en een fraaie teamherinnering.

De start van de City Hanzeloop is in het centrum van Zutphen op de Zaadmarkt en de organisatie verwacht dit jaar weer ruim 1000 deelnemers. Het parkoers gaat evenals vorig jaar vanaf het centrum langs de IJssel en door de groene zones rondom de Zuidwijken. De finish is weer op de Zaadmarkt.

Meer informatie en aanmelden op de website www.hanzesport.nl