Stedendriehoek

Als een vorig leven terugkeert…

ZUTPHEN – Wat doe je, als het verleden ineens weer heden wordt? Als de herinneringen uit een vorig leven zo sterk zijn, dat ze alles bepalen? Als blijkt dat je niet langer alleen het leven van een moderne vrouw leidt, maar ook dat van een ruige huurling uit een vorig leven in de middeleeuwen? Dan organiseer je de boekpresentatie van je nieuwste roman in die middeleeuwen!

Schrijver Daniëlle Pasma (1969) presenteert haar boek ‘Rode draden’ op zaterdag 13 juli tijdens een heel bijzondere middag die je terugvoert in de tijd. Deze vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur bij Erve Eme, het archeologische dorp, Harenbergweg 1 in Zutphen.

Het eerste deel van de Rode trilogie, Rode handen, verscheen in 2015. Het gaat over Amber, wier leven volledig verandert wanneer zich herinneringen aan een vorig leven als middeleeuwse Hongaarse huurling ontvouwen. Maar het blijft niet bij herinneringen alleen… Haar ruige alter ego met zijn leven van vuur, vrijheid, vechten en vrouwen komt weer volledig terug en gooit alles overhoop.

In het vervolg, Rode draden, gaat het verhaal verder. Amber probeert een manier te vinden om haar lichaam en haar bestaan met de gevaarlijke en intense Tas te delen. De relatie tussen Amber en haar man Jos komt onder hoge druk te staan, wanneer ze beiden steeds meer te weten komen over hun traumatische voorgeschiedenis. Als Amber en haar vriendin Livine vertrekken naar Hongarije om op zoek te gaan naar hun verleden, keert het lot op genadeloze wijze terug en komen er schokkende geheimen aan het licht…

Rode draden en Rode handen zijn spannende romans over reïncarnatie, gebaseerd op ware gebeurtenissen en herinneringen.