Stedendriehoek

Aanmelden voor de popquiz kan weer

BRUMMEN/EERBEEK – De dagen worden geleidelijk aan weer korter. In de gemeente Brummen betekent dat dat de gedachten van de muziekliefhebbers afdwalen naar derde kerstdag, de datum waarop de enige echte Brummense popquiz plaats vindt. De negende editie alweer. “De eerste acht zijn succesvol verlopen en wij als organisatie zijn met veel enthousiasme gestart met de organisatie van een nieuwe quizavond.” Tot en met uiterlijk vrijdag 1 november kunnen teams zich weer aanmelden. Ook dit jaar geldt: wees er snel bij. Er is op vrijdag 27 december maar plek voor 12 teams.

De Brummense popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. Het winnende team ontvangt de wisselbeker, De ‘Hans Broer Award’ (vernoemd naar de in 2016 onverwacht overleden initiatiefnemer Hans Broer). De eerste acht teams in de einduitslag van 2018 zijn (wanneer zij zich op tijd aanmelden) automatisch geplaatst voor de quiz op Derde Kerstdag. Een eventuele voorronde vindt plaats op donderdagavond 12 december, ook in De Vroolijke Frans.

Lokale binding noodzakelijk
De Brummense Popquiz is speciaal bedoeld voor iedereen die de gemeente woont, leeft of werkt. Meedoen kan met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen dan wel sociaaleconomisch aan de gemeente verbonden zijn. Uiteindelijk treden er twaalf teams op vrijdag 27 december 2018 vanaf 20.00 uur aan in de popquiz-arena in De Vroolijke Frans. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt tien euro. Inschrijven doe je via www.popquizbrummen.nl

Iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. De voorverkoop van toegangskaarten start eind november. Vragen? De werkgroep die jaarlijks de quiz organiseert bestaat uit Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Bij hen kun je terecht voor het stellen van vragen over de popquiz. Natuurlijk kun je ook terecht op de website www.popquizbrummen.nl of stel de vraag via het e-mailadres popquiz@rtv-veluwezoom.nl. Ook op twitter (@popquizbrummen), Facebook en instagram is de popquiz Brummen actief.