Stedendriehoek

Aandacht voor duurzaam ondernemen in Brummen

BRUMMEN/EERBEEK – Op dinsdag 10 april verzorgt het gemeentebestuur voor de tweede keer de netwerkbijeenkomst Brummen Onderneemt. Het thema voor deze bijeenkomst is duurzaam ondernemen. Hoe duurzaam is uw bedrijf? Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden van duurzame energie? En welke andere mogelijkheden zijn er om duurzaam te ondernemen?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen, is een inspirerende spreker uitgenodigd van de werkgeversorganisatie VNO-NCW. Alle ondernemers uit de gemeente Brummen zijn om 16.30 uur van harte welkom om mee te praten over duurzaamheid. De bijeenkomst vindt plaats in de hal van het gemeentehuis en duurt tot 18.30 uur. 

De gemeente organiseert Brummen Onderneemt voor de tweede keer. “Met deze netwerkbijeenkomst willen we de banden met en tussen de vele enthousiaste en creatieve ondernemers in onze gemeente nog verder verstevigen”, geeft wethouder Luuk Tuiten (zie foto) aan. “Want ondernemers hebben een belangrijke plek in onze samenleving.” 

Ondernemer van het jaar
Om het belang van de lokale economie te onderstrepen, benoemt het gemeentebestuur dit jaar voor de derde keer een ondernemer van het jaar. Luuk Tuiten: “We kijken hierbij onder andere naar de maatschappelijke betrokkenheid van de ondernemer. Ook innovatiekracht is een belangrijk criterium. En natuurlijk duurzaamheid. Dat sluit goed aan bij het thema van Brummen Onderneemt. We maken de ondernemer van het jaar dan ook bekend tijdens de bijeenkomst op 10 april.” 

Aanmelden
Ondernemers in de gemeente Brummen die willen meepraten over duurzaam ondernemen en benieuwd zijn wie zich in 2018 ‘ondernemer van het jaar’ mag noemen, kunnen zich voor Brummen Onderneemt aanmelden via e-mail ondernemen@brummen.nl