Winacties

Gevarieerd aanbod in theater

DEVENTER – In de schouwburg is een uiteenlopend aanbod van theatervoorstellingen te zien. Van comedy tot zang en van drama tot rock. Ook de komende tijd staan er de nodige voorstellingen op het programma.

Donderdag 1 maart om 20.00 uur is het de beurt aan Jandino. “Deze comedygod gaat als een speer. Hij doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel: hij komt op en gaat weer af. In de ongeveer twee uur die daartussen zit laat hij u lachen, het liefst keihard. De hilarische voorstelling vindt plaats op 1 maart in de Deventer Schouwburg en wordt knallend afgesloten met een afterparty met Jandino en DJ Willy Whoo.”

In een betoverende uitvoering van Die Zauberflöte neemt de Staatsopera van Tatarstan het publiek mee naar een Harry Potter-achtige sfeer, het ideale decor voor de vele wonderbaarlijke verwikkelingen met geheime deuren, gevaarlijke opdrachten en toverkrachten. Herbeleef deze magische operavond op zaterdag 3 maart om 19.00 uur in de Deventer Schouwburg. De opera wordt in het Duits gezongen, met Nederlandse boventiteling.

Na ‘Lebensraum’ en ‘Horror’ komt regisseur Jakop Ahlbom op woensdag 7 maart naar de Deventer Schouwburg met een remake van de surrealistische thriller Innenschau. In een mix van muziek, dans, theater, illusionisme en special effecten geeft hij een kijkje in ons onderbewustzijn.

Op donderdag 8 maart speelt de klucht Harrie & Eva van John van Eerd. “Wie een avond flink wil lachen mag deze voorstelling eigenlijk niet missen.” Ook voor muziekliefhebbers is er veel te beleven in de schouwburg. Zij kunnen op vrijdagavond 9 maart terecht voor The Kik. Om 20.00 uur zijn zij te zien met hun voorstelling The Kik Herhaalt.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.deventerschouwburg.nl, maar wilt u ze liever winnen? Dat kan bij deze krant. Stuur een mail met uw naw-gegevens naar redactie@stedendriehoek.net en vermeld om welke voorstelling het gaat. Alleen de voorstelling van Jandino valt hierbuiten. Meedoen kan tot vrijdag 2 maart 12.00 uur. De winnaars krijgen per mail bericht.