Winacties

Acrobatiek, magie, oogstrelende onzin en heerlijk eten

APELDOORN – Na twee buitensporig succesvolle jaren in de achtertuin van Slot Zeist, gaat het absurde spektakel ASHTONIA van de Ashton Brothers nu op reis. Van vrijdag 24 mei tot en met zondag 16 juni strijkt de karavaan der krankzinnigheid neer op het Zwitsal Terrein.

“Grijp nu je kans om ASHTONIA zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. Het is een ongekend avondvullend spektakel, waarbij zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, de Ashton Brothers hebben alvast een smakelijk bordje voor je klaar staan!”

de Volkskrant
“hoogstaande mix van muziek, mime, slapstick en acrobatiek” 

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land, ASHTONIA. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen en enkel de lach regeert. 

De Telegraaf ****
“om kaakkramp van te krijgen”

Dit jaar spelen de Ashton Brothers voorlopig de laatste editie van ASHTONIA. Mis het dus niet. “ASHTONIA is van groot, naar groter, naar groots gegaan. Het was een jongensdroom die uitkwam en het is een heerlijke avond uit gebleken. Nu is het weer tijd voor nieuwe avonturen”, aldus de Ashton Brothers. In 2017 en 2018 verrees het zomerse circusfestival wekenlang in de achtertuin van Slot Zeist. Meer dan 60.000 mensen dompelden zich onder in de vreemde, vrolijke wereld van de Ashton Brothers, die vorig jaar een compleet nieuwe show voor ASHTONIA maakten. Deze show wordt dit jaar op maar liefst drie bijzondere locaties gespeeld: Het Klokgebouw in Eindhoven, het Zwitsal Terrein in Apeldoorn en wederom op Slot Zeist. Daarna gaan de Ashton Brothers voor onbepaalde tijd met reces.

NRC ****
“anderhalf uur acrobatisch en cabaretesk zomeravondvertier” 

“Het persoonlijke karakter van ASHTONIA en het feit dat we alles zelf doen met onze kleine, gemotiveerde crew, maakt dat het organiseren van zo’n groot evenement een behoorlijke wissel trekt op ons gestel en organisatie. Dat is het meer dan waard, maar het betekent ook dat we af en toe even pas op de plaats moeten maken. Daarnaast willen we de exclusiviteit van dit prachtige evenement behouden. Van deze laatste editie zullen we een enorm feest maken! Voor ons publiek en voor onszelf. Daarna gaan we in de luwte op zoek naar nieuwe dromen.” 

Theaterkrant ****
“De lach rolt gedurende de avond veel en hard door de tent”

Kaarten zijn te koop vanaf €47,50 (inclusief maaltijd en drankje) via www.ashtonia.nl 

Lezersactie
Maak nu via Nieuwsblad Stedendriehoek kans op vrijkaarten voor de show op vrijdag 24 mei. Stuur uiterlijk woensdag 15 mei een mail met als onderwerp Lezersactie Stedendriehoek Ashtonia naar actie@ashtonbrothers.nl en vertel waarom jij de kaarten voor ASHTONIA moet winnen. Winnaars worden na 15 mei per mail op de hoogte gebracht.